Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Egy lány aki 15-éves volt és Máriának hívták egyszer elment a barátnőivel egy olyan utcába ahol minden hideg és sivár volt és mindenki félt. Mária és a barátnői (akik összesen 4-en voltak Mária, Dóra, Kata, Zsuzsa) meg akarták tudni hogy miért is fél mindenki.

Mikor be értek az útra az egyik lány úgy érezte mintha valaki fojtogatná. De a többi lány semmit nem látott körülötte. 10-15 másodperc mulva jobban lett de ez nem volt elég a lányoknak, kézzel fogható bizonyítékot akartak.

Az egyik lány elkezdett visytani és futni. De ezt csak azért csinálta hogy a többire ijesszen egy kicsit. Mindenki leszólta hogy nem volt vicces.

Egyszer az egyik házból sikítást halottak mindenki beszaladt de csak egy halott nőt találtak, s melette a halott kislányát. A kislány egy macit szorongatott az anya pedig egy keresztet, és mind a kettő fejbe volt lőve.

A lányok nagyon megijjednek azon az ajtón ahol be mentek ki is akartak menni. De az ajtó bezáródott a lányok kitörtek egy ablakot és ki mentek. De az utcán eltévedtek egyetlen egy út volt de ők mintha 4-szer mentek volna mindig más úton. Mikor úgy gondolták hogy a háztól jó messze voltak már Dóra felsikít. Mindegyik lány odarohan és azt a macit látják amit a halott kislány szorongatott.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 75
Tegnapi: 83
Heti: 452
Havi: 1 902
Össz.: 905 931

Látogatottság növelés
Oldal: Titokzatos utca (1.rész)
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: igaz rémtörténetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »