Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Ez a két történet igaz, az egyiket anyám mesélte a másikat pedig a szerelmem, és csak hiszek nekik, hiszen ilyenben nem hazudnának!


1. történet Anyum mesélte el ezt nekem egyik nap, mikor barátnőimmel szellemet akartunk este idézni. 5 vagy 6 éves lehetett. este lezuhanyozott, fogat mosott és ment lefeküdni aludni! sikerült is neki. De este 11-12 óra felé, szomja felkeltette, és ahogy felült az ágyban (az ágya előtt volt egy tükör) egy hosszú szőke hajú, hatalmas kék szemű, riadt arcú lányt látott a háta mögött, aki kőzeledett felé. A kislány annyira megijedt, hogy becsukta a szemét, aztán mire kinyitotta, már senki nem volt ott! Anyám azóta nem fél a szellemektől, bár több napig nem mert tükörbe nézni!


2. történet Ezt a barátom mesélte el tegnap este. A szerelmem a tőlünk nem messze lévő Match üzletben dolgozik, én szereztem neki ezt a munkát! :) Éppen délutános műszakban dolgozott, szóval 12:00-ra már bent kellett lennie! Az ő öltözője az üzlet legfelső szintjén van, amelyhez egy nagyon hosszú, sötét folyosó vezet. Éppen öltözködött, átvette a Match feliratú felsőjét és a mackó nadrágot, ami a kasszában pont tökéletes, mert úgy nem a farmerját dzsuválja össze! Szóval éppen öltözött, mikor a folyosó legvégén, a sötétben egy tizen éves kisfiú hangját hallotta aki kétségbe esve mondogatta egy jó ideig hogy: Mary (ez komolyan nem kitalált, arra gondoltunk hogy régen az üzlet helyén egy ház lehetett ahogy angolok élhettek, és ez a Mary az édes anyja lehetett vagy a testvére, és amióta meghalt őt keresi!) A barátom nagyon bepánikolt, és amilyen gyorsan csak tudott, úgy öltözött, de a kisfiú még mindíg mondogatta a nevet: Mary, Mary. Ekkor a barátom mellett hírtelen beindult egy tranzisztor, és ő nagyon megijedt, a szerencse hogy akkor már felöltözött, és amint kilépett az öltözőből, a kisfiú elhalgatott!


1. Elhiszem neki mert a barátom, és mert nekem még soha nem hazudott. 2. Mert azért az ilyennel nem szokott hazudgálni az ember. 3. Mert tényleg láttam rajta hogy nagyon megilyedt, láttam ahogy a teste libabőrös lesz! Szóval nem kételkedek egyikőjük szavában sem! És az anyám is pont nekem a lányának nem hazudna ilyet!!!!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 76
Heti: 642
Havi: 2 597
Össz.: 913 011

Látogatottság növelés
Oldal: Két igaz történet bizonyítékokkal
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rémtörténetek 18+ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »