Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Egyszer eg nő ment haza felé bevásárls után. eg régivonat állomás mellett haladt el,mikor észre vett egy kislányt az állomáson egy padon üni.

Oda megy, látja, a lány régies ruháját, kis plüssnyúl a lány kezében, a másik kezét az ölében tartotta, lábáta padról lógatta. Olyan 5 év körüli kislány volt. A nő megkérdezi mit keres itt a lány egész vidáman elmondja, hogy anyukája mondta neki, hogy várja meg.

A nő gondolta vára kislánnyal, megkínálta almával, de az illedelmesen elutasította. Végül a nő elközönt tőle és haza ment. Utána olvasott a régi vonatálomásnak. Több haláleset is volt. Köztük egy olyan, mikor egy kislánya nyusijávl játszott, aztán egy sietős ember véletlen a sínek közé lökte, a lány hiába sírt, hogy segítsenek neki, mindenki a saját életét nézte inkább, főőleg a közelgő vonat miatt. A kislányt elütőtte még hozzá úgy hogy nem sok maradt belőle.

Az anyukája a nagy sikitozásra ért oda, tudta, hogy lánya van a vonat alatt, megpóbáltakiszedni,de a gyors vonat egyikrészébe bele akadt a nő ruhája és elég rendesen végig vonszolta a nőt, amíg még él. Miközben olvasta a nő a történtet könnyek folytak végigarcán. Azóta mindennap eljár az állomásra és a kislány minden egyes nap ott ül a padon, minden nap ismeretlenül néz az asszonyra, és csak annyit mond: Anyu, mondta hogyvárjam meg itt.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 83
Heti: 462
Havi: 1 912
Össz.: 905 941

Látogatottság növelés
Oldal: Anyu mondta hogy várjam meg itt
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: igaz rémtörténetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »