Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Volt egy család. Egy anyuka, egy apuka és három gyerek, egy 19 éves fiú, egy 13 éves lány meg a húguk, aki még csak 2 éves. Egyik este a lány (13) csöpögésre ébredt. A csap csöpögött.

Elzárta. Megkérdezte a szüleit, de azok a kádban fürörtek, meg a bátyja is. A húguk meg nem éri fel a csapot. Lefeküdt a ludni. Halnali 5 órakkor megint felébredt, arra hogy valaki lehúzza a wc-t. fölébresztette a bátyját, együtt megnézték, de nem volt ott senki, a szüleik meg aludtak. A báty visszament aludni mert megelégelte, azt gondolta, hogy a lány csak képzelődik. A lány egyedül maradt a fürdőszobában.

Elhitte bátyja gondolatát, hogy biztos csak képzelődött. Odament a mosdókagylóhoz, hogy megmossa az arcát, amikor hirtelen a tükörben meglátott egy alakot, hátrafordult, de nem látott semmit. Ekkor hirtelen hideg érzést érzett a hátában, hátbaszúrták. Ott feküdt a földön, és nem kelt fel többé.

Tanulság: ha ilyen hangokat hallassz, ne kelj fel, mert úgy is csak kettőt találhatsz, vagy a szüleid, vagy egy valaki, aki meg akar gyilkolni, csak előtte még pipilt egyet.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 76
Heti: 648
Havi: 2 603
Össz.: 913 017

Látogatottság növelés
Oldal: Éjszakai látogató
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rémtörténetek 18+ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »