Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Ettől minden olvasó megijed.
Nemrégiben megöltek egy lányt New Yorkban. Semmit sem tudtak róla. Csak puszta kirablásnak indult, s gyilkosság lett a vége. A gyilkost azóta elfogták, s mégis naponta jönnek a bejelentések egy titokzatos gyilkosról. A rendőrség mégsem tesz meg mindent a rend érdekében.
Akkortájt halt meg Anne Goldberg is. 18 éves volt, és már egyedül élt. Mikor vasárnap este éjfél körül lefeküdt nem hallott vagy látott semmi gyanúsat. De mikor 1 órával később a csap csöpögésére ébredt, elkezdett reszketni.
FElkapcsolta a villanyt, és.... A falra felírták vérpiros betűkkel, hogy : Most véged!
Anne elkezdett keservesen sírni, s utána összeesett. Többé nem kelt fel onnan. DE utána a rendőrség sem találta meg a holttestet.
Utána következett Anne legjobb barátnője, Jill. Ő a szüleivel élt, de semmi akadálya nem volt annak, hogy a titokzatos gyilkos megölje. A szobájában aludt, mikor hirtelen zajt hallott a fürdőszobájából. Bement, s mégis nem talált a zaj tulajdonosára. Utána az anyja sikoját hallotta, majd az apjáét. Nagyon megijedt! DE ugyanakkor nem mert lemenni. Ott fent rettegett egy órát a szobájában, mignem elaludt. MIre felkelt a falra felirták az anyja vérével, hogy: "TE VAGY A KÖVETKEZŐ!" Ettől nagyon megijedt, és észrevette, hogy vérzik. 5 perc múlva már holtan feküdt a földön.
Azóta, hogy azt a lányt megölték furcsa gyilkosságok történtek, amiket azóta sem oldottak meg a rendőrök. MIndenki, akinek köze volt az ügyhöz, vagy a lányhoz, akár a gyilkoshoz különös relytéjes módon meghalt.
Akik meghaltak nem találták meg soha sem.
SEnki sem tudta az okát a gyilkosságoknak, de egyszer csak véget ér a mészárlások sora.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 76
Heti: 633
Havi: 2 588
Össz.: 913 002

Látogatottság növelés
Oldal: A New Yorki gyilkolások
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rémtörténetek 18+ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »