Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Maggie családjával piknikez ni indul. Az utcájuk ban lomtalaítás van. Maggie kishúgával meglát az ehyik háznál egy babát. Nagyon megtetszik nekik hát magukhoz vették. Hétfőn Maggie éppen matekórán volt, amikor hirtelen megszólal a hangos bemondó: Suzy vagyok, játtszál velem! Maggie nagyon megilyed, és kirohan az osztélyteremből.

Fölmegy az igazgatóiba, és a baba ott fekszik a mikrofon előtt, az igazgató, peedig halottan a földön. Maggie megfogja a babát és beledobja a szemétbe. A takarító nő épp ott van. Maggie megkérdezi, hogy ezt a szemetet hova viszik, a takarító nő azt mondta, hogy ezeket el fogják égetni,és hogy hogyhogy kidobtad ezt a szép kis babát?!

De akkor Maggie már ott sem volt, hanem megnyugodva tanult az osztályteremben. Hirtelen megint megszólal a hangos bemondó: Suzy vagyok, játtszál velem!  Maggie nagyon megilyedt fölrohant és az igazgatóiban már ott látja a takarítónőt is holtan.  Maggie felkapta a babát, és elvitte a konyhára, és beledobta titok ban a mikróba, és elindította. Innen már biztos nem szabadul ki ez a gyilkológép, és visszament tanulni. Hirtelen megint megszólal a hangos bemondó: Suzy vagyok, játtszom veled! Az osztálynak nemtűnt fel a változás, gondolták valaki tréfálkozik Maggie-vel, minden egyes bemondásnál kiszalad a teremből, így nem csoda, hogy az osztály mindig hangos röhögésben tört ki.

Maggie fölszaladt az igazgatóiba, és már a könyhásnőt is ott látta a "holtak listáján". A baba most nem élettelen tárgyként fehüdt az asztalon, hanem állt. Eztmond ta: Maggie, te vagy a következő játtszótársam! Magie fölkapta a babát és visszaszaladt vele a lomtalanításra és otthagyta.

Az a nap onnantól bökkenőmentesen zajlott. Hétvégén, még mindig ott volt a baba, amikor kirándulni mentek. Maggie-nek hevesen dobogott a szive, de családja nem tudott semmiről. Miután elhaladtak melette, nem vóették észre, hogy a baba szeme utánuk fordul.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 76
Heti: 645
Havi: 2 600
Össz.: 913 014

Látogatottság növelés
Oldal: Suzy a játék baba
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rémtörténetek 18+ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »