Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)


Volt egy elhagyatott ház. Már rég senki sem járt arra, de mégis, volt egy család, aki megvette. Volt lent a pincében egy mosoda, két gyermekszoba, a felnőtteknek egy, egy nagy ebédlő, egy nappali, és WC-k meg fürdő. Meg persze a különös kisszoba, ahova senki sem tudott bejutni. Egy apa, egy anya, egy 16 éves lány Bess, egy 12 éves kisfiú, Mick, és az édasanya édesanyja Nona lakott együtt. Tehát, szépen kipofozták, nagyon családias lett. Sok ideig semmi furcsa sem történt, csendesen élték életüket. Úgy kezdődött az egész, hogy Nicol, az édesanya lement a mosodába. Egyedül volt, és sötét volt. A bejáratnál állt, tétovázott, hiszen nem tudta, hogy mi legyen, mert kiskorában félt a sötétben. Végül az segítette, hogy meghallotta édesanyja, Nona hangját. Erre rögtön elindult: Kicsim, Nicol, gyere segíts már, kérlek. - elindult, a sötétségbe, de nem félt, mert ott volt az édesanyja....... Ment beljebb, és elért a mosoda végébe de nem látott senkit. Akkor vette észre, hogy nincs is ott senki. Ment kifelé, és akkor édesanyja ott ált kezében egy halom szennyessel : Kicsim, Nicol, mit csinálsz? 

Nicol: Anya? De, az imént még... Hol voltál? 

Nona: TV-ztem, csak éppen sok volt a szennyes hát lejöttem kidobni. 
Ezt a napot Nicol nagyon az eszébe véste, hiszen rettegett attól a naptól. Este, lefeküdt mindenki aludni, és akkor James az édesapa, hangokat hallott. Azt hitte felesége az, így nem érdekelte. Elaludt. Aztán valaki (vagy valami) simogatni kezdte, és a feleségére gondolt. James: Nicol hajnali 3 van, ne mondd hogy most jött rád... Nicol azonban álmos pillantásokat vetett férjére, nem értette. 

Nicol: Tessék? Drágám aludnod kéne, holnap korán mész el... James végül furcsán maga elé meredt, majd lefeküdt. 4 óra tájt, valami a levegőbe emelte, és ledobta a lépcsőn. Nem kelt fel... soha többet. Meghalt. Azon a héten a család gyászolt, de ugyanúgy tenniük-venniük kellett, az élet ment tovább. Utána két hétig nem történt semmi. Mikor valaki a kisszoba felé sietett, már indult is vissza, olyannyira félt. Nicol sokáig gyászolt, és egy éjszaka, amikor lefeküdt aludni, hangokat hallott... James hangját. 

Nicol: James, te vagy az? De hisz te meghaltál... 
James: Igen én vagyok... - Felemelte és nekidobta a falnak Nicolt, aki a kanapéba csúszott. Három dobás után Nicolból kiszusszant az utolsó lélegzet. Meghalt. Nicol édesanyja, aznap után, rejtélyes módon meghalt. Nem tudni miért. Közben a két gyermek egyedül maradt, de próbáltak kieszmélni valamit. Rettegtek, és gyűlölték a házat. Bess megpróbálta feltárni a kisszobát, amikor egyedül volt, és sikerült neki. Képek voltak a falon. Családok képei. Sok család, legalább 10 képe. És a képeken babák is voltak. Mindenkinek vörös X volt a fején... a végére ért, és ott volt az édesanyja, édesapja, és nagyanyja fején is az X. Akkor jött rá. Ez a ház átkozott. Itt vagy 11 család halt meg. Délután Mick hazaért, és az ebédlőben a nagy kerek asztalnál írták együtt Mick leckéjét. Az asztal fölött, és fölöttük egy nagy csillár volt. Mick a leckéje fölé hajolt, és a csillár leszakadt. Átszúrta az egyik vége Mick fejét. Bess akkor pont teát főzött... Mikor meglátta csak sikítozott, lement a kisszobába és látta hogy Mick fején is egy X van. Már csak ő élt. Egyedül. Kiszaladt az utcára, hogy stoppoljon, és elinduljon a nagybátyjához Californiába. Mikor azonban kifutott, elütötte egy kamion a zaklatott Besst. X lett a fején. A kisszobában a képeken X van, kivétel nélkül, nevek amelyek elvesztek a sötét ködben. Ezt a történetet Bess mesélte el, amikor egy médium megidézte. Szóról szóra elmesélt mindent, amit tudott. Az édesanyja édesapja halálát saját maguk mesélték el egy idézés közben. Azt a házat azóta benőtte a fű, és eltűnt. A mai napig szellemek lakják, 1 hónapos babáktól a 99 éves nénikig... Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 76
Heti: 641
Havi: 2 596
Össz.: 913 010

Látogatottság növelés
Oldal: Átkozott családi ház
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rémtörténetek 18+ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »