Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Viharos èjszaka volt csak úgy cikàzott egymàs utàn legalàbb 3 villàm.

 A gyerekek fèltek ìgy a fejükre húztàk a paplant. Nagyon meg voltak ijjedve.

Hirtelen az egyik ki kukucskàlt s màr szaladtak is be a szülők ugyan is a kisfiú visìtott mert làtott valamit. Az isten se tudta meg nyugtatni a fiut de az anya szerető gkndoskodó meleg ölelèse sikerrel jàrt. Legalàbb is ugy làtszott amg újra be nem kellet szaladniuk.

Ezt mèg kètszer el jàtszotta a fiu. Az anyànak màr elege lett. Ki ment egykicsit levegőzni mondhatni nem tèrt vissza egyben. A fejèt benhajítottàk az ablakon. S levàgott vègtagjait a feje utàn. Az apa annyira meg ijjedt hogy szív rohamban azonnal meghalt. Ez èppen kapóra jött a hidegvèrü pszichopatànak akinek most nem volt kedve harcolni az apàval. Ez a gyilkos a gyerekeket szerette a legjobban különös kegyetlensèggel meg gyilkolni.

Szerencsèjére itt hàrom is volt. Pontosan ezèrt figyelte ezt a hàzat màr napok óta, pontos terve is volt a gyerekek kínzàsàra. A rendőröknek nem sikerült el kapnia màr èvek óta mert nincs inditéka, nyomokat sosem hagy, ès akkor tàmad amikor màr mindenki alszik tehàt nincsenek szemtanuk. Ha van azt is megöli.

Màr felment a lèpcsőna gyerekekhez akik e lenti dolgokról semmit sem tudtak. Csak fèltek. Mikor meg làttàk próbáltak egèr utat keresni de ez nem jött össze. A pszichopata el mosolyodott a gyerekek rèmült mosolya láttàn meg nyalta vères kèsèt s azonnal leszúrta az egyik gyereket. Újrra meg nyalta a kèst majd iszonyú nagy mosollyan ki jelentette hogy milyen finom. A második gyereknek levágta kèt újját ès neki vágta a harmadiknak. Szegèny anyira visított hogy ezt meghalotta az egyik szomszèd de senki más hívta a rendőrséget és be ment a hàzba a pszichopata a harmadik gyerekhez ért és először fel vágta a kezében az ereket majd szét vágdosta a gyerek arcát s egyetlen mozdulattal át vágta a nyakát. Zajt halott lentrő s látott egy árnyékot dühbe gurult azonnal le szaladt a lépcsőn át a szomszéd házba ahol égett a villany s bement a házba, azonnalmmeg ölt mindenkit. A szirénákat hallotta ezért el kelett tünnie. De még előtte be szaladt a gyerekekhez s elvitte az egyik gyerek fejét szuvenìrbe.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 76
Heti: 656
Havi: 2 611
Össz.: 913 025

Látogatottság növelés
Oldal: Egy gyilkos szerencséje
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rémtörténetek 18+ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »