Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek.

A rèmtörtènet olvasàsból sosem lehet elèg ezèrt akàr minden nap vissza nèzhetsz :D ;)

Péntek 13 volt, egy picit féltem sok horrort néztem és épp nem othon aludtam hanem a barátnőmnél. Jó kis estének ígérkezet úgymond házibulit csaptunk. De előte elkelett jutmom a barátnőmhöz. Hát buszra szálltam és a busz egy kietlen puszta vidékenmment keresztül. Köd volt mégis mintha láttam volna valakit valami hülye bazi nagy késsel. A másik bajom hogy messze lakott a barátnőma buszmegállótol. Sokatkellett sétálnom bár nem esett valami jól mert eszméletlenül hideg volt. Majd meg fagytam. Hirtelen motoszkálást hallottam a bokorban. Meg könnyebűlve láttam hogymcsak egy macska, semmi gond.

Mentem tovább és egy csöves jött velem szemben. Meg kérdezte tőllem hogy van e nállam egy kis kaja mondtam neki hogy nincs.

Ekkor komolyra változot a hangja a szemembe nézett és el mosolyodott majd azt mondta hogyneki valami nehéz kaja kell az én kis husikám. Majd elkapott s elvonszolt. Be fogta a számat és a földremtepert, be vágtammamfejem s elájultam ehy darabig. Mikor magamhoz tértem ott feküdtem csurom véresen, a lábamat fel vágdosta így nem tudtam elszaladni és ami még rosszabb keg is erőszakolt. Sírtam visítottam de senki. Ő ön elégülten elment egy mosollyal az arcán. A táskám mellettem volt és át is kutattam de elvitte a pénzemet ésmamtelefonomat, nem tudtam segítséget hívni. Ott feküdtemma vértócsában s halálra fagytam. De nem minden embertud át menni a túl világra. 

Én semmtudtam, és mivel szellem vagyok nyugodtan mászkálhatom emberek között nem lát senki. Az arcom el torzult teljesen és csak az lát akinek megengedem.Megmkerestem a csövest és szörnyen meg büntettem, és neked kedves ember aki most a történetemet olvasod azt ajánlom ne fordulj meg ha nem akarsz meghalni s látni a torz arcomat.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 83
Heti: 417
Havi: 1 867
Össz.: 905 896

Látogatottság növelés
Oldal: A halálom.
Rémtörténetek, ijesztő igaz történetek. - © 2008 - 2018 - remtortenetekmost.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: igaz rémtörténetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »